ZA 18|02 Verlichte Optocht Loosbroek

ZA 18|02 | 19.19 uur | Verlichte Optocht Loosbroek

 

!OPROEP! We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers aan onze Verlichte Optocht. Want wat is er nóg leuker dan optocht kijken? Meedoen natuurlijk!

Schrijf je nu in via dit online inschrijfformulier. Klik hier om de chauffeursverklaring te downloaden en klik hier voor het reglement. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@dekreuge.nl. 
Inschrijven is mogelijk t/m 4 februari.

 

KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!

 

Na maandenlang denken, sjouwen, werken, versieren, lampjes draaien en wat er allemaal al niet meer bij komt kijken is het tijd voor één van de hoogtepunten van het Loosbroekse carnaval; de Verlichte Optocht! Zorg dat je erbij bent! Dit wil je niet missen.

 

Route

De route is als volgt: Vanaf de parkeerplaats van uitgaanscentrum Lunenburg (tegenover van Lieshout Specicon), door de Dorpsstraat, Krommedelseweg, Pastoor de Grootstraat, Jan Dobbelsteenstraat, Donatusstraat, Schaapsdijk en de Molenhoeven. De optocht wordt ontbonden op het dorpsplein voor “Kreuge-zicht”.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegheid in de buurt van de route. Wij vragen je om hiervoor de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Ook willen we je vragen om niet in de berm te parkeren, zodat er in het geval van een calamiteit voldoende ruimte is voor eventuele hulpdiensten.

 

Een impressie van de Verlichte Optocht Loosbroek 2018

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.