ZA 22|02 Verlichte Optocht Loosbroek

ZA 22|02 | 19.19 uur | Verlichte Optocht Loosbroek

 

!OPROEP! We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers aan onze Verlichte Optocht. Druk je snor niet en doe gezellig mee! Schrijf je nu in via dit online inschrijfformulier. Klik hier om de chauffeursverklaring te downloaden en klik hier voor het reglement. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@dekreuge.nl. Inschrijven is mogelijk t/m 8 februari.

 

KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!

 

Voor iedereen die houdt van mooie dingen en gezelligheid is dit een verplicht nummertje toch? Na maandenlang denken, sjouwen, werken, versieren, lampjes draaien en wat er allemaal al niet meer bij komt kijken is het tijd voor één van de hoogtepunten van het Loosbroekse carnaval; de Verichte Optocht! Druk je snor niet, zorg dat je erbij bent! Dit wil je niet missen.

 

De route is als volgt: Vanaf de parkeerplaats van uitgaanscentrum Lunenburg (tegenover van Lieshout Specicon), door de Dorpsstraat, Krommedelseweg, Pastoor de Grootstraat, Jan Dobbelsteenstraat, Donatusstraat, Schaapsdijk en de Molenhoeven. De optocht wordt ontbonden op het dorpsplein voor “Kreuge-zicht”.

 

Een impressie van de Verlichte Optocht Loosbroek 2018

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.