Carnaval 2021 “OP Z’N GAT”

Ook bij De Kreuge in Loosbroek staat momenteel alles ‘op zunne kop’. Zelfs hier zien ze er geen gat meer in; carnaval ligt het komend jaar op z’n gat.


‘We hielden de situatie al enige tijd in de gaten’ zegt voorzitter Guido van Menzel. “Wij zijn hier in Loosbroek écht niet voor één gat te vangen. Maar momenteel klinkt uit alle hoeken en gaten zo’n slecht nieuws door dat ook wij moeten besluiten om vooralsnog geen activiteiten te plannen van zaterdag 13 februari t/m dinsdag 16 februari 2021.

 

‘Vandaar ook het door ons gekozen thema: Carnaval 2021 “Op z’n gat”!

 

Hoewel ze bij De Kreuge normaliter voor ieder gat een spijker hebben, lijken op dit moment de risico’s niet te overzien. En wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten, en daar voelen ze bij de organisatie van het Lôsbroekse carnaval niet zoveel voor. De gezondheid van alle carnavalsvierders staat hier écht voorop!

 

“We blijven de situatie goed in de gaten houden de komende maanden en heel misschien vinden we dan ergens nog wel een gaatje; om wat kleins te doen óf om wat voor de kleintjes te doen” sluit Guido af. “Houdt onze website en socials dus maar goed in de gaten!”

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.