ZA 10|02 Verlichte Optocht Loosbroek

ZA 10|02 | 19.19 uur | Verlichte Optocht Loosbroek

 

!OPROEP! We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers aan onze Verlichte Optocht. Want wat is er nóg leuker dan optocht kijken? Meedoen natuurlijk!

Schrijf je nu in via dit online inschrijfformulier. Klik hier om de chauffeursverklaring te downloaden en klik hier voor het reglement. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@dekreuge.nl. 
Inschrijven is mogelijk t/m 27 januari.

 

Op zaterdagavond met carnaval? Dan móet je gewoon in Loosbroek zijn. Wanneer de avond valt en de straat verlichting gedoofd wordt is het tijd voor de Verlichte Optocht Loosbroek! Kom kijken en genieten van alle deelnemers die ook dit jaar weer gigantisch uitpakken!

 

Want na maandenlang denken, sjouwen, werken, versieren, lampjes draaien en wat er allemaal al niet meer bij komt kijken is het eindelijk zover en kunnen zij hun prachtige, verlichte creaties laten zien aan het grote publiek!

 

Route

De route is als volgt: Vanaf de parkeerplaats van uitgaanscentrum Lunenburg (tegenover van Lieshout Specicon), door de Dorpsstraat, Krommedelseweg, Pastoor de Grootstraat, Jan Dobbelsteenstraat, Donatusstraat, Schaapsdijk en de Molenhoeven. De optocht wordt ontbonden op het dorpsplein voor “Kreuge-zicht”.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegheid in de buurt van de route. Wij vragen je om hiervoor de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Ook willen we je vragen om niet in de berm te parkeren, zodat er in het geval van een calamiteit voldoende ruimte is voor eventuele hulpdiensten.

 

Een impressie van de Verlichte Optocht Loosbroek 2018

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.