Prins Mike I en Adjudant Rick

Prins Mike I en Adjudant Rick

Op 10 november werden Prins Mike d'n urste en adjudant Rick onthuld tijdens de supergezellige Pekskesavond in Xanadu! 

 

 


Mike Strik is geboren en getogen in Dinther, als zoon van Mari en Marijke Strik. Het gezin telt nog een broer Kevin en een zus Joni. Mike woont samen met zijn vriendin Renske van Beekveld, uiteraard in Dinther. In 2006 startte Mike zijn eigen bedrijf: ‘Sokkies’, waarmee hij alle wensen op sokkengebied in vervulling laat gaan.

 

Adjudant Rick woont al zijn hele leven in Heeswijk-Dinther. Opgegroeid in een warm gezin bij Martien en Carin Vissers en twee zussen Mayra en Imke. Rick woont samen met Karly van den Akker, bij Mike en Renske om de hoek. In het dagelijks leven is Rick (online) marketeer bij MB – Bedrijfskundig Marketing Advies. Hiernaast draagt hij zowel voor Sokkies als voor LoveDrunky, het bedrijf van vriendin Karly, zijn steentje bij als marketeer. Met een Prinsenpaar als dit pakken ze HDL helemaal in, en doen zij er ook nog een Strik Omhin!

 

Prins Mike d’n urste en adjudant Rick, van harte gefeliciteerd! Super dat ze jullie hebben weten te strikken. We gaan eens flink uitpakken z’n allen deze carnaval! Heel veel lol en leut gewenst!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.