Prins Ton d'n 2de

Prins Ton d'n 2de

Onthulling nieuwe prins carnaval van HDL.


Na lang wachten en veel raden was tijdens de pronkzitting, op vrijdag 17 februari, écht de tijd aangebroken om onze nieuwe prins te onthullen. 

Tijdens de openingsfilm, gemaakt door de ex-adjudanten, werd al snel duidelijk dat onze gedachten dit jaar de verkeerde kant op gingen.

We werden een beetje om de tuin geleid door onze gedachten te zetten op een andere "soort" onderneming; HDL zoekt boer... De film eindigt bij onze Loosbroekse geitenboer Edwin van de Pas. Je hoort het geroezemoes in de zaal, is het dan toch geen elektricien, bakker of een ondernemer in de bouw, deze boer met 'bokken' is zeker zéér GESCHIKT! 
Is hij het? Laat ons niet langer in spanning... Na een zware bevalling van een geit (snevel'bok'), werd duidelijk dat hij/zij iets met Loosbroek heeft maar ook met Heeswijk Dinther.  

En wij Zandkruiers hopen toch stiekem dat het tijd is voor een Lôsbroekse prins! Daar achter het witte doek bij de geit staat hij/zij.

Kom maar te voorschijn, we willen weten wie je bent.
1.......2......3............ Tatatataaaa.................... 
Daar staat hij;  'onze' zandkruier Ton Verstegen! Nee, geen ondernemer of een alom bekende bernhezenaar. Dit jaar staat daar gewoon een spontane vrolijke inwoner van ons skôn Kreugedorp, woonachtig op de Bergmolen én een hele actieve vrijwilliger bij Gorgo en de Buurtvereniging Bergmolen.

   

Namens "de Kreuge" van harte gefeliciteerd Prins Ton en adjudant (en tweelingbroer) Marc.

Wij haolen alles ut de kast, voor #utskonstefisjeindenumtrek! We laten het spetteren!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.