Terugblik A-Meezing Loosbroek

Afgelopen zomer vierden we ons 11-jarige jubileum met een spetterend jubileumweekend. En wat hebben we genoten! Van jullie geweldige enthousiasme, het prachtige weer, van de artiesten, van de kleinste Zandkruiers en de oudere jeugd en jullie gulle biedingen tijdens onze dienstenveiling.


 

De jeugd begon het weekend met een alcoholvrij scholierenfeest met Gullie en Kruzo en gaf direct het goede voorbeeld; wat werd er gedanst en gefeest! Op de zaterdagmiddag was het tijd voor de kleinste Kreuge-fans met het Carna-Festival XL. Ondanks het tropische weer was het goed toeven in en om de tent. Er is geklommen, gebungyrunt, gedanst, geschminkt en nog veel meer.  

 

Op de zaterdagavond werd het een groo

t feest met Arjon Oostrom, de Lampegastuh en coverband The Bandits. Het was die avond nog lang onrustig in Loosbroek. Toch waren alle vrijwilligers op zondag alweer vroeg uit de veren om de Vaderdaglunch klaar te zetten. In een volle tent genoten veel Loosbroekse families van een uitgebreide luch en prachtige optredens. Na het ontbijt was het tijd voor de Dienstenveiling.

 

De opkomst en opbrengsten waren boven verwachting en de sfeer zat er goed in. 

 

Wij willen alle vrijwilligers, sponsoren, artiesten, feestvierders, bezoekers en alle anderen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd heel hartelijk bedanken. Het was fantastisch! Dankjewel!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.